[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Заявки на повреждения
AdmДата: Четверг, 17.06.2010, 00:51 | Сообщение # 1
Палач
Награды: 13
Статус: Offline
Уважаемый абонент!

Просьба внимательно читать наш форум-возможно Ваш вопрос уже обсуждался. Особое внимание к правилам форума и сети. Ну и если все-же Вы решились нам написать в этот топик, то пишите грамотно и понятно (это намного увеличит скорость реагирования на запрос, собственно и решение Вашего вопроса будет происходит быстрее).
Администрация сети.

Админ без пива, что сервак без проца!

denilozДата: Понедельник, 03.01.2011, 19:21 | Сообщение # 46
Подполковник
Награды: 1
на скрин от 02.01.2011, 21:28
удаленный сервер не отвечает но при этом майл ру агент в коннекте

lexДата: Понедельник, 03.01.2011, 19:53 | Сообщение # 47
Рядовой
Вельми шановний, Денис, в мене закачка вже добу стоїть, і значить я добу щось качаю, а раз я качаю - то значить качаю, а не простой...
якщо такі проблеми тільки в мене. то давайте зберем абонентів у селі. тільки тих у кого позитивний баланс. і хай вони скажуть що вних все ок! даю вам слово. що таке скажуть тільки ті абоненти, що мають спільну сітку на 5 компів і роутер у них стоїть відомо в кого smile а от решта ... давайте?

Добавлено (03.01.2011, 19:28)
---------------------------------------------
можете хоч зараз завітати до мене ддому на рюмку чаю, і перевірити, що тут і як smile
і якщо я з 2 години ночі і до цього часу не можу викачать фільм в 2гектари - то це вочевидь показано на вашому скріні - де, ще раз повторюю, чітко видно як серв мене дисконнектить, чи і для вас помилка 10060 - це якась абракадабра?

Добавлено (03.01.2011, 19:30)
і коли дисконект. то в мене ніякий майл ру чи будьякий майл взагалі не в конекті smile

Добавлено (03.01.2011, 19:32)

Добавлено (03.01.2011, 19:48)
ось чергова ситуація, яку ви називаєте "простоєм"... в мене 10 - 20 секунд на те щоб скористатися вашим інтернетом тож... насолоджуємся! бо чергова насолода настане не раніше ніж за хвилину дві....

Добавлено (03.01.2011, 19:53)
офігенно, чи не так? я як раз нічого не качаю! хм... чого б це...? biggrin
в менеж до 800кб і мінімум 384кб... цілодобово і цілотижнево... на скріні чудово видно, що в мене "саме така швидкість"...
короче, будем діяти згідно умов: час іде - пеня росте biggrin

AdmДата: Понедельник, 03.01.2011, 21:51 | Сообщение # 48
Палач
Награды: 13
Quote (lex)
а от решта ... давайте?

давайте. На форумі правда тільки Ви... Якщо когось не влаштовує-будь ласка заявку, бо якось за спиною мені не видно. Заявки за допомогою СМС - прізвище, звідки.
Quote (lex)
час іде - пеня росте

до вияснення всих обставин(щоб ПЕНЯ НЕ КАПАЛА) призупиняю Вам послугу (з 21:00 4.01.2011) і починаю детальне розслідування. Прохання не вимикати компьютер з 20:00 04.01.2011 до 22:00 04.01.2011. Про подальше просування справ прошу телефонувати за номером 095-251-36-23.

Quote (lex)
6.4. Провайдер имеет право прекратить предоставление услуги Абоненту без предупреждения в случае, если Провайдером наблюдаются за Абонентом действия, которые, по мнению Провайдера, являются нежелательными, наносят вред или неудобство третьим лицам, нарушают любые общепринятые правила или законодательство. К таким действиям относятся, например, рассылка нежелательной почты, несанкционированный доступ, к компьютерам, попытки взлома, кражи информации, неэтичное поведение, распространение вирусов или преднамеренные действия, по ухудшению работы сети интернет и тому подобное. Провайдер, осуществляя предупредительные действия, направленные на прекращение случаев компьютерного хулиганства и преступлений, действует в защиту собственных интересов и интересов большинства своих абонентов.

у мене на рахунку 21 грн. цікаво, який з даних пунктів Договору я порушив, що отримав бан акаунта?

Ви самі відповіли на своє питання з приводу банна.

Админ без пива, что сервак без проца!

denilozДата: Понедельник, 03.01.2011, 22:23 | Сообщение # 49
Подполковник
Quote (lex)
що мають спільну сітку на 5 компів і роутер у них стоїть відомо в кого

Сетка у них была. и стоит у них Нанос, который вам предлагал Руслан почти на шару.
Quote (lex)
в мене 10 - 20 секунд

А неплохие у вас 10-20 секунд

я вам еще раз повторяю вам нужно сделать замену оборудования.

lexДата: Вторник, 04.01.2011, 00:14 | Сообщение # 50
Рядовой
народ, харе гнать smile може мені купити як Гузь (і не тільки він) у вас на шару за 900грн нанос чи ще шось а потім ви мені, як йому, будете говорити, що це вже мій комп лагає.. biggrin і все одно нормального інтернету не буде. не треба морочити голову комусь, чи ви думаєте я сюди вирішив від скуки пописать? smile

мене абсолютно не цікавлять ваші проблеми з мережею і те що ій там заважає внутрішня мережа на сімзаводі чи ще десь - це відмовки для тих людей які вчора родились. можете писати тут відмовки до скону, а факт - ваш серв дисконектить чому є докази на моїх і ваш скрінах. покажіть мені скрін - де дисконектить мій роутер... отож! smile

ви собі такі розумні умудрились втулити антену туди де в майбутньому планували розкинути додаткову мережу яка глушить... але не глушить тих хто на відстані 150м від сімзаводу smile ви б іще провели кабель на пряму від серва до них і сказели мені - "дивись - все ідеально робить! це твій роутер лагає! " чому тоді він не лагав 2 доби після того, як я його в перше підключив, чи вчора півдня, наприклад?
я у вас купив адаптер який ідеально працював до того моменту доки ви, шановні, не запороли все. сьогодні я куплю у вас нанос, яки працюватиме не краще за мій роутер, бо не у них справа, а через місяць ви захочете щоб я заплатив за кусок оптоволкна, а потім може доведеться ще купити у вас параболічну антену чи цілу рлс? biggrin і куди потім мені дівати весь той брухт який в загальному потяне на тисячу - дві?

ще раз повторюю, харе гнать.
я на телефонні розмови з вами за півтора місяці потратив більше ніж плачу за свій тариф і ви в курсі всіх питань. але щоб вас не тривожили, мабуть, треба налагодити нормальну роботу а не розказувати казки про те, що я повинен купити у вас "на шару".

і ще раз повторю, для неуважних, ніхто ніякого наноса мені не пропопнував.
єдине, що мені пропонувала ваша кантора - це інтернет і оптоволокно у січні. а я вам шановні, і не тільки я..., пропонував підключитись напряму до лозової, і, до речі, за мій рахунок... от тільки чомусь це стало проблемою.

близнюківський адмін мені обіцяв заїхати ще півтора місяці тому, але не заїжджав -і зрозуміло чому, і тепер не приїде, хіба що в той час, коли лагать не буде biggrin

я чудово обізнаний, які проблеми можуть виникнути у таких мережах і тому не треба мене тут розводити. досить того що розвели на гроші. але тут я нічого зробити не можу бо оплата йде на перед, а не по факту. зробіть оплату по факту а тоді диктуйте, що кому куплять. а так забрати гроші і робити вигляд наче все ок у вас там, а в мене тут раптом стало все погано досить вигідно smile

щодо 10-20 непоганих секунд, то я вам, Денис, щиро бажаю їх відчути на собі в продовж наступного року, щоб мати таку непогану насолоду. спробуйте, може, вам сподобається таке щастя за 100грн в місяць biggrin

з повагою, олексій smile

Добавлено (03.01.2011, 23:40)
Мій комп увімкнений 24 години на добу і цілотижнево, не тещо ваш інтернет biggrin

Добавлено (04.01.2011, 00:04)

А неплохие у вас 10-20 секунд

а ви, Денис, подивіться на ці непогані хвилини не тоді коли в близнюках адмін дивиться як дивитесь ви smile , а от зараз, наприклад, чи раптово в інший час. може вам вони тоді ще шикарнішимі видадуться biggrin

Добавлено (04.01.2011, 00:08)
а то тільки ви всі офф . так одразу все по старому - очевидно на такі глобальні і надскланді операції ви здатні, а от забезпечити хоч такий інтернет який був з 19 до 20 години у вас звичайно це вже не реально, куди там ледь на годину спромоглися!!! wacko

Добавлено (04.01.2011, 00:11)
я, мабуть, на відео наступного разу зніматиму це шоу, і ви тоді складатимете новий опус про інтернет, що вражає своїми параметрами і якістю і мій жахливий і нікудишній роутер biggrin

Добавлено (04.01.2011, 00:14)
і не забувайте: у мене - скріни, а у вас написані слова...

ga-ev3Дата: Вторник, 04.01.2011, 00:18 | Сообщение # 51
Сержант
Награды: 2
Quote (lex)
параболічну антену чи цілу рлс?
- Купи собі Загоризонтну радіолокаційну станцію "ДУГА" та на додачу Станцію зворотньо-нахильного зондуваня іоносфери або з Чорнобилю привези - дешевше вийде - тоді вони від тебе не сприснуть.
По сабжу питання: чому в мене торрент 180КБ/с (це зараз, а вдень - ледь-ледь), а інтернет-сторінки(і вдень, і зараз), як черепахи? Була ж мова про необмежену ширину каналу?

lexДата: Вторник, 04.01.2011, 01:31 | Сообщение # 52
Рядовой

ось вона! вже купив. завтра в 9 вечора підключу і хай тестують! cool
та тільки толку все одно мабуть не буде. до сімзавода метрів до 500 буде по прямій... тож навіть її потужності не хватить щоб звязок був нормальним... 500м це ппц як далеко... biggrin

Сообщение отредактировал lex - Вторник, 04.01.2011, 01:35

ga-ev3Дата: Вторник, 04.01.2011, 01:42 | Сообщение # 53
Сержант
+1000 biggrin !!!

lexДата: Вторник, 04.01.2011, 05:46 | Сообщение # 54
Рядовой

ось як "лагає" мій роутер серед ночі, коли всі сплять і сітка не завантажена....
достатньо порівняти графік закачки в день і вночі щоб зрозуміти, що не у роутері справа хай навіть він не нанос..

до вияснення всих обставин(щоб ПЕНЯ НЕ КАПАЛА) призупиняю Вам послугу (з 21:00 4.01.2011) і починаю детальне розслідування. Прохання не вимикати компьютер з 20:00 04.01.2011 до 22:00 04.01.2011. Про подальше просування справ прошу телефонувати за номером 095-251-36-23.

досить цих "жартів" я чудово бачив як ви, шановний, показували денису що не все так погано, як я те подаю, в період з 19 до 20.00 і цілу годину майже небуло дисконектів... все вам добре відомо і розслідування ваше невідомо для кого...

Добавлено (04.01.2011, 05:46)
тож, як натішитесь "розслідуванням" то телефонуйте ви мені, так як я вам телефонува декілька разів ще більше тижня тому і повідомляв про такий стан речей.

denilozДата: Вторник, 04.01.2011, 08:59 | Сообщение # 55
Подполковник
Quote (lex)
щодо 10-20 непоганих секунд, то я вам, Денис, щиро бажаю їх відчути на собі в продовж наступного року, щоб мати таку непогану насолоду. спробуйте, може, вам сподобається таке щастя за 100грн в місяць

у меня дома Укртелекомовский инет и поверьте наслаждаюсь не хуже вашего только за 200 грн в месяц. только одна проблема Руслан делает что-то а на телекоме говорят "плохая линия" и ничего сделать нельзя. или даже нет говорят купите кабель мы его вам поменяем а через 2 года он перейдет в собственность укртелекома(кабеля на 2500 грн)
Quote (lex)
сьогодні я куплю у вас нанос, яки працюватиме не краще за мій роутер, бо не у них справа

дело именно в роутере.
Спроси у "відомо кого" какие условия для подключения к беспроводной связи в Лозовой. И сколько его не могут подключить. Какие антенны используют и роутеры
Я не пойму вы что личный секретарь гузя?? Если у него проблемы то почему он сам не жалуется??

ОК давайте сделаем так на днях Руслан привезет новую партию оборудования и один нанос на пару дней поставит у вас для тестирования вместо вашего барахла. я думаю вы оцените качество работы интернета

ga-ev3Дата: Вторник, 04.01.2011, 10:59 | Сообщение # 56
Сержант
Quote (lex)
у меня дома Укртелекомовский инет и поверьте наслаждаюсь не хуже вашего только за 200 грн в месяц. только одна проблема Руслан делает что-то а на телекоме говорят "плохая линия" и ничего сделать нельзя. или даже нет говорят купите кабель мы его вам поменяем а через 2 года он перейдет в собственность укртелекома(кабеля на 2500 грн)
- это не разговор деловых людей! Продали тухлые яйца - травитесь сероводородом и будьте рады, ибо он, гляди - у соседей цианистый калий наливают - вот там жесть, а вы жалуетесь! С этим пора заканчивать - с оплатой непредоставленых услуг и всяких отмазонов! А то куда не ткись - везде,если не откровенное кидалово, то несоответсвие того, что обещают, тому, что делают! И так по всей Украине! Давайте, господа, начнём потихоньку менять себя и страну - сегодня напортачил ты - завтра напортачат твоим детям, просто по традиции нашей портачить. Не смешно, если задуматься.

RafaiLДата: Вторник, 04.01.2011, 14:59 | Сообщение # 57
Сержант
Куплю попкорн cool

Сообщение отредактировал RafaiL - Вторник, 04.01.2011, 15:00

lexДата: Вторник, 04.01.2011, 15:17 | Сообщение # 58
Рядовой
ОК давайте сделаем так на днях Руслан привезет новую партию оборудования и один нанос на пару дней поставит у вас для тестирования вместо вашего барахла. я думаю вы оцените качество работы интернета

шановний денис, ось на цьому скріні показано якість інтернету і роутера

досить тут косить під ....
я ніякого наноса вашого куплять не буду так як мій роутер працює відмінно і на скріні це видно. впарюйте ваші роутери комусь іншому. дуже погано що вам

не пойму вы что личный секретарь гузя?? Если у него проблемы то почему он сам не жалуется??

він жалується - приїдьте і запитайте в нього, а не в мене, - принаймні можна скористатись банальним телефоном - чи для вас це - космічні технології які теж працюють не на всі 100? я не буду тут називати прізвища тих хто "жалується", і тим більше записуватись в чиїсь секретарі, але якщо їх процитувати дослідно - тих людей які не жалуюються, - то ваші наноси таке саме гівно як і мій д-лінк...

нема чого на роутер пинять якщо совість в прищах...

чи ви думаєте я не перевірив спочатку як працюють ваші модні наноси у інших?

так що давайте зробим так - ви зробите нормальну роботу вашого інтернету. а ви це можете, в чому я вчора переконався, зробити за пару хвилин, і не будете тут косить під відомо кого... biggrin

взяли грошики - робіть свою роботу - не можете - не беріться cool

Добавлено (04.01.2011, 15:17)
у вас одне відмінно виходить - брать гроші і нех не робить. biggrin

ga-ev3Дата: Вторник, 04.01.2011, 15:37 | Сообщение # 59
Сержант
Оп-па! Торрент зарізали! Добалакався, хлопчик!

И заревели истошно глотки:
"Всех причесать!".
И глохли тонкие перепонки:
"Лечь! Встать!".

Чи я помиляюсь, адміністраціє?

lexДата: Вторник, 04.01.2011, 16:03 | Сообщение # 60
Рядовой
якщо вже вам, пацани, не хватає на бутрик з ікрою biggrin то я можу вам єдине що запропонувать - це взяти ваш нанос в прокат за 10грн в місяць. якщо не влаштовує - ваша справа.
але чітко усвідомте таку штуку: ви мені його не впарите ні під яким виглядом. ні за які гроші я його не куплю. по тій простій причині - що він мені не потрібен рівно як і вам smile все. це моє останнє слово cool

Поиск: